Terug naar overzicht

Boeken & Tijdschriften - Kook & Keukenaccessoires

Haarlems Kookboek

Spaarne 36
2011 CJ
Haarlem

Contactpersoon: Max Caminita
+31 (0) 653 186 535
max@restaurantmorris.nl
haarlemskookboek.nl/

Over Haarlems Kookboek

Max Caminita en Nick Spoelstra zijn op het idee gekomen om een Haarlems Horeca Kookboek te ontwikkelen, onder de noemer ‘De Haerlemsche Gastronomie Thuis’. Een bundel van recepten van meer dan 50 restaurants en bars, ieder met hun eigen stukje culinaire beleving.

Het idee is ontstaan vanuit het idee om de Haarlemse Horeca een steun in de rug te geven, gezien 2020 geen gemakkelijk jaar is geweest. De tegemoetkomingen dekken de kosten niet. De opbrengst van de verkochte boeken zal verdeeld worden over de deelnemende zaken, door middel van sponsoren proberen ze de kosten volledig te dekken zodat de opbrengst maximaal is. Op deze manier kunnen mensen een stukje horeca in huis nemen en steunen ze daarmee hun lievelingsrestaurant.