Aansluitovereenkomst

Aansluitovereenkomst

HaarlemseWinkels.nl is een coöperatie waarvan Haarlemse retailondernemers lid kunnen worden. Ben je lid geworden dan ben je tevens mede-eigenaar van het platform. Haarlemsewinkels.nl wordt ondersteund door Haarlem Centraal, BIZ binnenstad Haarlem, BIZ Cronjéstraat, BIZ Schalkwijk, de gemeente Haarlem, provincie Noord-Holland en Rabobank Ondernemer Fonds (ROF).

HaarlemseWinkels.nl

Niels Busink - info@haarlemsewinkels.nl

Simone Lunstroo - info@haarlemsewinkels.nl

Bestuur

Voorzitter: Roger Bekius

Penningmeester: Niels Busink

Techniek: Arjen Nicolai

Marketing: André van der Weijden

 

Wat bieden wij?

Haarlemsewinkels.nl is een online winkelplatform dat een eenvoudige en snelle online bestelling bij Haarlemse winkels mogelijk maakt. Als deelnemer kun je lid worden van de coöperatie. Alle deelnemers dienen zich te houden aan het regelement zoals die in en door de coöperatie is opgesteld.

Voor wie is Haarlemse winkels

HaarlemseWinkels.nl is er voor lokale ondernemers. Met het platform wordt de mogelijkheid gecreëerd om vanuit één locatiebron al je gegevens en content te beheren. Haarlemsewinkels.nl is een PIM systeem en marketplace integrator ineen. Je kunt vanuit het PIM systeem al je content beheren, bewerken en versturen naar de verschillende marketplaces. Eén bron, één locatie, één voorraad. Met de beschikbare API koppelingen koppel je de eigen webshop aan Haarlemsewinkels.nl. En vanuit hier kun je eenvoudig je content verder verspreiden naar verschillende andere marketplaces. Wij verwachten met dit platform een steun te zijn voor Haarlemse retailondernemers in hun verdere online ontwikkelingen.

Onze afspraken

Haarlemsewinkels.nl doet zijn uiterste best om je te helpen met het realiseren van een extra verkoopkanaal. Haarlemsewinkels.nl  zorgt voor een goed functionerend platform, verzorgt marketingcampagnes en werkt aan een goede vindbaarheid. De helpdesk is tijdens kantoortijden bereikbaar via whatsapp, e-mail en telefoon. Haarlemsewinkels.nl verwerkt persoonsgegevens van iedere gebruiker en gaat hier uiteraard uiterst zorgvuldig mee om.

Wat u zelf geacht wordt te doen

Stap 1. Je meldt je aan op de website.
Stap 2. Binnen 1 werkdag ontvang je inloggegevens.
Stap 3. Plaats je aanbod, je kunt onbeperkt producten plaatsen.
Stap 4. Ontvang bestellingen en:
Stap 4.1 Zet deze klaar in de winkel (zodat de klant vanaf de volgende dag af kan halen);
Stap 4.2 Laat het bezorgen door onze bezorgservice van Fietskoeriers
Stap 5. Betalingen worden verzorgd door onze payment service provider www.pay.nl
Stap 5.1 Alle bestellingen zijn reeds afgerekend. Wanneer er geen betaling is voldaan ontvang je geen orderbon

Haarlemsrwinkels.nl vraagt deelnemers dezelfde prijzen te hanteren als in de eigen webshop of juist een mooie aanbieding te maken.Dit is een overeenkomst. Het is een korte beschrijving van hoe we met elkaar omgaan. En wat we van elkaar mogen verwachten. Deze afspraken maken onderdeel uit van jouw deelname aan het platform HaarlemseWinkels.nl. Voor eventuele vragen over deze overeenkomst kun je contact opnemen via:

info@haarlemsewinkels.nl of telefonisch op het nummer 023 529 08 70. Contactgegevens en mogelijkheden zijn te vinden op onze website. Wij wensen je veel gebruiksgemak en natuurlijk goede zaken.