Nieuws

Haarlemsewinkels.nl gaat binnenkort live

Het vernieuwde platform Haarlemsewinkels.nl gaat binnenkort live. Al onze techneuten zijn druk bezig om alle onderdelen met elkaar te integreren en te testen. Bij positieve resultaten gaan de eerste winkels benaderd worden om hun producten in te laden in het PIM systeem. Bij een goede eerste migratie worden de eerste winkels via een api koppeling toegevoegd. Wanneer dit werkt en er zijn een aantal koppelingen goed getest dan wordt er opschaald en worden er meerdere winkels tegelijk toevoegd. Verder wordt ook druk gewerkt aan het optimaliseren van de content op de verschillende pagina's, zodat deze SEO geoptimaliseerd zijn. Belangrijk, omdat hiermee tijdens de migratie onze links en opgebouwde linkbuilding niet verloren gaan.  

Tenslotte is gestart met de fotografie van de winkels om ook de winkelpagina's op een goede en consitente wijze in beeld te brengen. Je zal als deelnemer binnenkort benaderd worden om aan zo'n fotoshoot deel te nemen. Er zijn 70 gratis fotoshoots beschikbaar dus geef je snel  op en creëer hiermee goede content voor op je winkelpagina.

Groot nieuws! Haarlemsewinkels is sponsor bij Bevrijdingsfestival Haarlem 2023

Met dank aan onze partner Rabobank heeft Haarlemsewinkels.nl de mogelijkheid gekregen om sponsor te kunnen zijn op Bevrijdingspop 2023 in Haarlem. Met hekwerk bannerdoeken rondom het festivalterrein zijn wij zichtbaar voor de circa 30.000 bezoekers van dit festival, maar dat is nog niet alles. Op deze dag wordt meerdere keren het reclamespotje van Haarlemsewinkels uitgezonden. Het betreft een spotje van 30 seconden en wordt uitgezonden vanaf het hoofdpodium. Wij danken onze partner Rabobank voor het geven van deze mogelijkheid en doen dit namens alle leden van de coöperatie.

Dus kom allemaal naar Bevrijdingspop 2023 en vier met elkaar onze kwetsbare vrijheid onder het genot van een drankje en diverse live optredens!