De besparingskit.nl

Energiezuinige producten

Over De besparingskit.nl

Over Ons

Welkom bij DeBesparingsKit.nl! Wij zijn een toegewijd team van professionals die vastbesloten zijn om jou te helpen bij het realiseren van energie-efficiëntie en kostenbesparing in je dagelijkse leven. Onze missie is om praktische oplossingen aan te bieden die niet alleen goed zijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Onze Verplichting

Bij DeBesparingsKit.nl geloven we in de kracht van kleine stappen die grote veranderingen kunnen teweegbrengen. We begrijpen dat elke inspanning om energie te besparen en duurzame keuzes te maken, bijdraagt aan een groenere en duurzamere toekomst. Daarom hebben we ons gecommitteerd om hoogwaardige producten en informatie aan te bieden die je helpen om bewuste keuzes te maken en je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wat We Bieden

Onze website biedt een breed scala aan innovatieve producten en praktische tips waarmee je thuis en op kantoor energie kunt besparen. Of je nu op zoek bent naar slimme thermostaten, LED-verlichting, isolatiematerialen of andere duurzame oplossingen, wij hebben het voor je. Ons zorgvuldig samengestelde assortiment is ontworpen om je te ondersteunen bij het verminderen van energieverbruik en het maximaliseren van efficiëntie.

Onze Visie

Bij DeBesparingsKit.nl geloven we dat duurzaamheid niet alleen een trend is, maar een noodzakelijke verschuiving naar een betere wereld. We streven ernaar om een bron van inspiratie en informatie te zijn voor mensen die hun ecologische impact willen verminderen en bewuste keuzes willen maken. Samen kunnen we werken aan een schonere en groenere planeet voor huidige en toekomstige generaties.

Plaats

Oudeweg 91-95
2031 CC
Haarlem
Kaart

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10.00 - 18.00
woensdag 10.00 - 18.00
donderdag 10.00 - 18.00
vrijdag 10.00 - 18.00
zaterdag 10.00 - 18.00
zondag 11.00 - 17.00

Feestdagen

de winkel is gesloten op:

Eerste paasdag - zondag 9 april
Tweede paasdag - maandag 10 april
Koningsdag - donderdag 27 april
Hemelvaartsdag - donderdag 18 mei
Eerste pinksterdag - zondag 28 mei
Tweede pinksterdag - maandag 29 mei
Eerste kerstdag - maandag 25 december
Tweede kerstdag - dinsdag 26 december

Producten

1-9 van 29 resultaten worden weergegeven

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-9 van 29 resultaten worden weergegeven

Pagina
Van hoog naar laag sorteren