Terug naar overzicht

Hobby

PostBeeld

Kloosterstraat 17
2021VJ
Haarlem

Contactpersoon: Rob Smit
+31 (0) +31 (0) 23 - 527 21 36
info@postbeeld.com
Naar webshop

Over PostBeeld

Haarlem is onze hoofdvestiging. Hier begon Rob Smit (nog steeds eigenaar) in 1983 een postzegelwinkel. Inmiddels zijn daar een paar aangrenzende panden bij getrokken. Door de opheffing en samenvoeging in Haarlem van onze winkels in Rotterdam per juli 2017 en Amsterdam per oktober 2017 is hier de grootste postzegelwinkel van Nederland ontstaan.

De winkel bevindt zich op ca 10 minuten loopafstand ten noorden van station Haarlem in winkelcentrum Cronjé. De winkel is gemakkelijk herkenbaar omdat het de de enige plaats is waar Cronjé luifels om de hoek doorlopen langs onze winkel. Een grote parkeergarage (Cronjé) is op korte loopafstand van onze winkel.

In de winkel zijn naast de zeer uitgebreide wereldvoorraad postzegels, grote voorraden posthistorie, postwaardestukken, fdc's, munten, penningen, bankpapier, ansichtkaarten en filatelistische literatuur (nieuw en antiquarisch) aanwezig. Verder albums, opbergsystemen, catalogi etc. van vrijwel alle merken (nieuw en tweedehands), honderden partijen en collecties (die niet op internet staan). Voor degene die een aantal uren met lekker uitzoeken wil doorbrengen hebben we een flinke afdeling met postzegels à 10 cent per stuk, bakken vol brieven en ansichtkaarten vanaf 50 cent en uitzoekbakken met munten en bankpapier.

Indien u postzegels op internet gezien heeft en deze in de winkel wil kopen is het, ondanks de grote voorraad in deze winkel, toch verstandig om uw bestelling een week van te voren via internet te plaatsen, waarbij u kunt aangeven dat u de order in Haarlem komt ophalen. Onze internetvoorraad bevindt zich op meer dan 10 verschillende locaties. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw gehele bestelling compleet bij ons voor u klaarligt.

Mocht u postzegels of munten willen verkopen, dan Vragen wij u vriendelijk om van te voren een afspraak te maken (023-5272136). Onze inkoper is hier namelijk niet altijd aanwezig.