Terug naar overzicht

Damesmode - Herenmode - Hobby & Cadeau - Mode - Outdoor - Reizen - Schoenenwinkels - Skateboards & Snowboardwinkel - Slapen - Sport & Spel - Sportwinkel

Perry Sport Haarlem

Grote Houtstraat 51
2011 SC
Haarlem

+31 (0) 23 531 929 8
116_haarlem@perrysport.nl
U kunt via deze link een kijkje nemen in onze webshop!

Over Perry Sport Haarlem

Perry support bewegen
Of je nu jaar in jaar uit op het voetbalveld de eer van je club hoog houdt, stevig gaat wandelen in de bossen of je grenzen probeert te verleggen... Perry is er voor jou! Perry support bewegen vanuit de filosofie 'zij die bewust zijn bewegen, zij die bewegen beleven'.

Bewegen is gezond
Perry support niet alleen fysiek bewegen, maar ook mentaal bewegen. Zo helpt Perry je graag om het maximale uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen.

Bewegen in stijl
Bij Perry vind je al sinds 1866 alles wat je nodig hebt om te bewegen. We hebben een brede verzameling topmerken en eigen merken die er voor zorgen dat je er altijd goed uitziet. Onze artikelen zijn functioneel en volgens de laatste mode, want zowel binnen als buiten de lijnen van het sportveld wil je er natuurlijk stijlvol uitzien.

Bewegen is beleven
Daarom willen we in alles wat we doen mensen prikkelen, verleiden en uitdagen het avontuur op te zoeken. Door meer te bewegen beleef je meer. Perry support bewegen daarom met aantrekkelijke acties, goede service en een relevant actueel assortiment.

Perry staat voor alles wat jou beweegt, letterlijk en figuurlijk.

Keep moving!