cadeaus

Terug naar overzicht

Bijzondere Haarlemse winkels - Cadeauwinkel - Conceptstore - Interieur & Design - Persoonlijke verzorging - Servies - Sieraden & Juwelen - Thee & Koffie - Wonen

NYHAVN Conceptstore

Koningstraat 15
2011 TB
Haarlem

Contactpersoon: Karen de Vuijst
+31 (0) 618 439 806
karen@conceptstore-nyhavn.nl
Klik hier voor de NYHAVN webshop

Retourbeleid

Over NYHAVN Conceptstore

NYHAVN is een conceptstore in het historische centrum van Haarlem. Met leuke, duurzame en fairtrade producten. Van tweedehands meubels tot fair fashion, accessoires en leuke woonproducten.

We hebben gevestigde merken naast nieuwe en jonge ontwerpers. Design naast vintage en industriële stijl. En echt goede koffie, frisdrank en ander lekkers.
Veel lokale producten, soms ook van ver. Duurzaam, dus altijd met een mooi verhaal erachter. Een plek waar je even kunt relaxen of juist wat werken, inspiratie opdoen, een mooi cadeautje kopen. Er is altijd wat nieuws te zien en te beleven.

Kom je even binnenlopen?

Al onze producten zijn te vinden in onze winkel in de Koningstraat 15 in Haarlem, vlak om de hoek van de Grote Markt. Kom gerust eens langs!
We zijn geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10:00-18:00 uur en op zondag van 12:00-17:00 uur. Op maandag zijn we gesloten. En je kunt ook online bestellen op ons platform bij Trouva via www.nyhavnwebshop.com

Kan je toch niet slagen dan kan je altijd nog even blijven voor een (h)eerlijke Fairchain koffie, eigengemaakte taart of ander lekkers! En houd ook onze agenda in de gaten want er zijn regelmatig leuke workshops of andere dingen te doen.