Happy Crafts Haarlem

Terug naar overzicht

Hobby & Cadeau

Happy Crafts

Schachelstraat 39
2011HW
Haarlem

Contactpersoon: Rachel Swaab
+31 (0) 23 576 924 8
haarlem@happycrafts.nl
Bestel via onze webshop >

Over Happy Crafts

Happy Crafts is de wolwinkel / handwerkwinkel van Haarlem en omstreken. We zijn er voor iedereen die houdt van breien, borduren en haken. We verkopen wol en katoen van topmerken zoals Durable, Scheepjes, Bobbiny, Lang Yarns en DMC. Ook is er een ruim assortiment brei- en haaknaalden en kleinvakartikelen van o.a. Clover en Knitpro, handwerkboeken en een mooie collectie met haak- en breipakketten.

Private Live Online Shopping
Helaas zijn de winkels van Happy Crafts op dit moment gesloten. Baal jij er ook zo van en zou je graag toch even in de winkel willen snuffelen? Ben je nog opzoek naar een kerstcadeautje of heb je echt behoefte aan wat persoonlijk garen- of kleuradvies?

Dan hebben we voor jou iets leuks. We bieden namelijk op een aantal momenten de exclusieve mogelijkheid om via een live verbinding te shoppen met een personal shopper in een van onze winkels. Overleg welk materiaal je het beste kunt gebruiken en welke kleuren daarbij het beste passen. Maak combinaties en stel alle vragen die je wilt! Zo blijven we toch een beetje in contact.

Wanneer zien we jou? Reserveer je online private shopping op https://happycrafts.nl/winkels