Terug naar overzicht

Bijzondere Haarlemse winkels - Doe-het-zelf winkel - Huishoudelijke artikelen - Verlichting - Wonen

Debesparingskit.nl

Oudeweg 91-95 (K- 0.2)
2031 CC
Haarlem

Contactpersoon: Niels Bönker
info@debesparingskit.nl
www.debesparingskit.nl

Retourbeleid

Over Debesparingskit.nl

De Besparings Kit duurzaam out-of-the-box

In september 2020 zijn wij, Niels en Steven, met de DeBesparingskit.nl gestart. Met onze Besparings Kit boxen leveren wij een totaalconcept van energiebesparende producten, tools en een leerzame handleiding. De ontvanger kan direct aan de slag en energie besparen. Met de handleiding wekken we op een leuke manier interesse met besparingskansen en tips. We leveren kwalitatief hoogwaardige producten en creëren extra bewustwording. Op deze manier leveren we een maximale bijdrage aan energiebesparing bij de ontvanger op de lange termijn. Naast de verkoop van onze boxen zijn wij in mei 2021 gestart met de verkoop van losse producten.

Het belang van Samenwerken
De afgelopen periode zijn wij bij het ontwikkelen van de boxen en de keuze voor de producten samenwerkingen aangegaan met Nederlandse of regionale leveranciers. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk Nederlandse producten aan te bieden. De komende periode willen wij onderzoeken of wij zelf tot creatieve ideeën kunnen komen op gebied van besparing en/of bewustwording over energie besparen.

Verder staat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons zeer hoog in het vaandel. Met deze reden zijn wij al op korte termijn een samenwerking aangegaan met Paswerk. Wij besteden werkzaamheden uit aan sociale onderneming Paswerk, waardoor wij werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt