virtual reality cafe,

Terug naar overzicht

Gaming - Muziek - Toerisme & Vrijetijd

VRcafe

Stationsplein 68
2011 LM
Haarlem

Contactpersoon: Lodewijk Hemmes
+31 (0) 232 340 606
info@vrcafehaarlem.nl
Reserveer nu jouw VR sessie

Over VRcafe

Altijd al willen ervaren hoe het is om real-life zombies neer te schieten, om met pijl en boog orcs en draken tegen te houden, als een ninja blokken op de beat van de muziek te hakken of over de baan te scheuren als Max Verstappen? Laat je dan meeslepen in de levensechte werelden van Virtual Reality!

Het VRcafe is dé plek om Virtual Reality (VR) te beleven. Reserveer via onze website een speelveld en een VR headset en ervaar alleen of samen met vrienden, familie of collega's de wondere wereld van Virtual Reality. Maakt het je niet uit om misschien even te moeten wachten voordat je mag spelen? Stap dan gewoon de winkel binnen en speel tegen een gereduceerd tarief zo lang je wilt!

Met keuze uit 45+ verschillende VR spellen is er voor iedereen van elke leeftijd wel iets leuks om te doen.
Er is beschikking over 6 VR speelvelden en 4 VR raceseats om in totaal met 10 spelers tegelijk in de virtuele wereld te zijn.
Voor elk speelveld staan 3 bioscoopstoelen vanuit waar je mee kan kijken met de spelers op de grote schermen aan de muur onder het genot van een hapje of drankje.

Het VRcafe is perfect voor familiedagen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of gewoon een dagje uit met vrienden en vriendinnen.
Voorkennis voor enige vorm van technologie of games is absoluut niet nodig, iedereen wordt van binnenkomst tot weggaan vakkundig begeleid op zijn of haar niveau.

Benieuwd naar de bergen plezier die kan gaan beleven? Check dan onze website of kom langs bij het VRcafe, dit wil je niet missen!