Terug naar overzicht

Doe-het-zelf winkel - Interieur & Design - Wonen

Vivere Wonen

Schalkwijkerstraat 11C
2033 JB
Haarlem

+31 (0) 23 – 20 26 523
info@vivere-wonen.nl
Bekijk hier onze webshop!

Over Vivere Wonen

Wij zijn open voor bestellen, bezorgen & afhalen!

Vivere Verf Glas Behang & Wonen, aan de Schalkwijkerstraat in Haarlem, opende op 5 september 2013 haar deuren.

Bij Vivere Verf Glas Behang & Wonen in Haarlem, vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, tapijt, laminaat en pvc vloeren. Wij zijn dè speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.

Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Kom dan naar onze winkel. Vakkundige mensen staan voor je klaar met een passend en professioneel advies.

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf. En niet te vergeten een ruim assortiment Doe-het-zelfartikelen. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen.