Terug naar overzicht

Furniture - Wonen

Vintage Asylum

Nijverheidsweg 50
2031CP
Haarlem

Contactpersoon: Eric van Nelfen
+31 (0) 622 237 781
info@vintage-asylum.nl
Open vintage-asylum.nl

Over Vintage Asylum

Vintage-Asylum verkoopt vintage lampen, meubels en accessoires uit de jaren 50, 60, 70. Wij zijn gespecialiseerd in Deens en Scandinavisch design. Wij proberen hier verder te kijken dan alleen de bekende merken als Louis Poulsen, Fog & Mørup, Lyfa, Jeka en Granhaga. Ook de minder bekende merken, of items waarbij producent en ontwerper niet meer te achterhalen zijn, vormen een waardevolle aanvulling op onze collectie.

Uiteraard worden alle producten die wij verkopen zorgvuldig schoongemaakt, nagekeken en met liefde gerestaureerd. Onze lampen worden voorzien van nieuwe bedrading en waar nodig worden schakelaars, fittingen en stekkers vervangen. Als onze meubels door de jaren heen schade hebben opgelopen, worden ze door een meubelmaker gerestaureerd.

Vintage Asylum verzendt al zijn lampen, meubels en woonaccessoires veilig verpakt en verzekerd met PostNL. Vaak heeft u uw lamp of meubel de volgende dag al in huis.

Mocht een aankoop toch tegenvallen of niet passen in uw interieur? Dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren en krijgt u het aankoopbedrag terug. U betaalt dan alleen de verzendkosten. Mocht u het object terugsturen, laat dit dan even weten via info@vintage-asylum.nl zodat wij weten dat er een pakket onderweg is.

Op afspraak kunt u onze werkplaats bezoeken op maandag t/m vrijdag van 10 tot 16 uur. Op zaterdag kunt u zonder afspraak langskomen. Dan zijn wij open van 12 tot 16 uur. Bij de werkplaats is volop ruimte om gratis te parkeren.