Logo The Queen's Factor

Terug naar overzicht

(Kinder)boekwinkel - Cadeauwinkel

TQF

Kick Smitweg
2031 VL
Haarlem

Contactpersoon: Regien Smit
info@thequeensfactor.com
Bestel het boek

Over TQF

The Queen's Factor maakt Fair Art Producten en is een organisatieadviesbureau waarbij veranderen en afscheid nemen hand in hand gaan. Samen met de Haarlemse kunstenares Christel Bouwmeester-Wassenaar heeft Regien Smit het boek 'Kroon op je werk' gemaakt.

Kroon op je werk

Ben jij op zoek naar een cadeau voor je collega? Lastig hè om een geschikt afscheidscadeau te kopen? Je wilt iets van blijvende waarde geven. Het moet origineel zijn. Een mooi aandenken om te bewaren. Maar wát dan? Persoonlijke cadeaus maken dan hét verschil. Dat blijkt zelfs uit onderzoek.

Verras je collega met dit persoonlijke boek. ‘Kroon op je werk’ staat vol rake vragen om te beantwoorden én er is ruimte voor eigen invulling. Een afscheidsboek dat je samen met je collega’s maakt. Waarin je de mooiste herinneringen verzamelt en adviezen meegeeft. Waar tekeningen en gedichten in staan. Mét plakbord voor bijvoorbeeld foto’s, teksten en tekeningen. Kortom een gezamenlijk cadeau waarmee je indruk maakt. Zo zullen jullie elkaar nooit meer vergeten.

Naast afscheid is het boek voor heel veel andere doelen te gebruiken. In deze coronatijd gebruik je het boek om verbinding tussen teamleden te versterken. Geef ieder teamlid het boek cadeau en ontmoet elkaar tijdens 1,5 meter gesprekken. Maar je kunt het boek ook gebruiken voor een jubileum of als volwassen vriendenboek.