Terug naar overzicht

Computer & Electronica

ThePhoneLab

Grote Houtstraat 162
2011 SZ
Haarlem - Centrum

+31 (0) 23 737 03 85
info@thephonelab.nl
thephonelab.nl/locaties/haarlem/grote-houtstraat/

Over ThePhoneLab

ThePhoneLab is gespecialiseerd in telefoon-, tablet- en laptop reparaties. De specialisten repareren bijna alle merken zoals: Apple, Samsung, OPPO, OnePlus, Google en Huawei. Heb je een barstje in je scherm, een niet werkende camera of een slechte batterij? Wij repareren en vervangen je toestel, met en zonder afspraak, veelal binnen 30 minuten in onze winkel aan de Grote Houtstraat in Haarlem.

Daarbij ontvang je op jouw telefoon reparatie altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade uitgesloten. Bij ThePhoneLab staat een hoge kwaliteit reparatie en aandacht voor de klant voorop. Dat is ook terug te zien in de beoordeling. Zij scoren een 9.5 uit 7500+ reviews.

Is jouw smartphone, iPad of MacBook stuk? Dan ben je vast opzoek naar een telefoon reparatie, tablet reparatie of laptop reparatie. Werkt jouw device niet meer, maar weet je niet wat er aan de hand is? Kom langs voor een gratis diagnose. ThePhoneLab biedt zowel originele als refurbished onderdelen aan voor de laagste prijs.