Terug naar overzicht

Herenmode - Mode - Modeaccessoires

Sedotto

Schagchelstraat 17
2011 HW
Haarlem

Contactpersoon: Ruud Veldkamp
+31 (0) 23 542 610 0
info@sedotto.com
www.sedotto.com/

Over Sedotto

Personal style • Made in Italy

Italië is voor ons het symbool voor stijl, elegantie en het goede leven. Naast de uitgebreide collectie herenmode en casuals vindt u bij Sedotto kunst, delicatessen en mannencosmetica.
Wij luisteren goed naar u, zodat ons advies is gebaseerd op uw persoonlijke wensen en stijl waarbij draagcomfort op de eerste plaats komt.
Mode vinden we vaak willekeurig en vluchtig, maar stijl zien we als een tijdloos fenomeen. Het zegt iets over uw persoonlijkheid en wij beschouwen een bewust gekozen outfit als effectieve communicatie. Details, nuances en combinaties in model, stofkeuze, kleur en dessin bieden kansen voor een subtiel onderscheidend beeld dat flatteert en plezierig past op meer dan één manier.
De collecties van Sedotto worden volledig ontworpen en gemaakt bij voornamelijk kleinschalige familiebedrijven in Italië. Wij kennen deze Italiaanse ondernemingen persoonlijk en weten dat er wordt gewerkt onder goede arbeidsomstandigheden.
Dit is bij de keuze voor een label een belangrijk element. Daarna volgen aspecten als kwaliteit, authenticiteit en stijl.