Terug naar overzicht

Sport & Spel - Sportwinkel

RunX

Kruisstraat 7
2011 PV
Haarlem

Contactpersoon: Rob Vreenegoor
+31 (0) 06 539 541 24
rob@runx.nl
Maak hier een afspraak voor een hardloopanalyse

Over RunX

RunX Haarlem is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter.
Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Je bent van harte welkom bij ons in Haarlem.

In deze periode blijven wij bereikbaar voor al je hardloopvragen. Momenteel mogen wij maximaal 5 klanten tegelijk in de winkel ontvangen, kom daarom het liefst zoveel mogelijk alleen. Het maximale aantal klanten in de winkel reguleren wij middels estafettestokjes (i.p.v. winkelwagen/mandje).

Maar je kan natuurlijk óók een afspraak maken. Jouw geschikte moment voor de afspraak kan je via onze afspraakmodule uitkiezen. Tot snel in onze winkel!

We denken graag met je mee!

Want een rondje hardlopen om je hoofd leeg te maken was nog nooit zo nodig!

Al sinds 1989, zijn wij de Hardloopspeciaalzaak van Haarlem en omgeving. Gestart op de Anegang, maar alweer sinds 2011 in de Kruisstraat. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele hardloopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Naast hardloop-schoenen, -kleding, -voeding en -horloges, kan je bij ons ook terecht voor sportieve wandelschoenen. Je bent van harte welkom bij ons in Haarlem. Koffie of thee maken we vers voor je!