Terug naar overzicht

Reizen - Toerisme & Vrijetijd

Kees Bikker Travel Counsellor

Santpoorterstraat 2
2023 DC
Haarlem

Contactpersoon: Kees Bikker
+31 (0) 646 213 194
kees.bikker@travelcounsellors.nl
Ga op reis

Over Kees Bikker Travel Counsellor

Avontuur en reizen lopen als een rode draad door mijn leven. Meer dan 35 jaar heb ik mensen geïnspireerd met mijn eigen belevenissen in allerlei landen. Omdat ik een veelzijdige interesse heb, ben ik van nature geïnteresseerd in elke reisbestemming. Een zelfde bestemming voor een tweede maal bezoeken doe ik niet snel.

En zo komt het dat ik niet alleen meer dan 55 landen op alle 5 de continenten heb bezocht, maar ook de meest veelzijdige soorten reizen heb gemaakt: autorondreizen, fietsvakanties, pretparken, cruises, strandvakanties, wandelreizen, camperrondreizen, expedities, backpackreizen, city trips, kampeervakanties, food tours, safari’s…

Wil je een indruk krijgen? Bezoek dan mijn persoonlijke website met reisverhalen, travelkees.nl of loop eens door de blogs op deze pagina heen.

Ik werk vanuit mijn woonplaats Haarlem, waar ik al sinds 1997 met veel plezier samen met mijn gezin woon. Als ondernemer heb ik tien jaar lang een vestiging van GoodBookers in de Anegang gerund, waarna ik voor D-reizen drie reisbureaus in Haarlem aanstuurde.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Hoofdzakelijk doe ik twee dingen: inspireren en ontzorgen.

INSPIREREN - Eerst ik hoop je te inspireren met ideeën voor een reisbestemming en je te matchen aan een vakantie waar je blij van wordt. Dat is voor jou het grootste deel van de voorpret. Zo heb ik bijvoorbeeld als enige het unieke recept voor een Wadden-eilandhopvakantie in huis, een eigen productie. Een ander uniek vakantieconcept waarin ik ben gespecialiseerd is de Groep-8 Kind-Ouder trip. Ik leg je graag uit hoe dat werkt.

ONTZORGEN - Maar voor mij begint het pas daarna. Want vervolgens neem ik de hele rompslomp van boeken, bevestigen, regels en voorwaarden checken (visa, verzekeringen, gezondheidsregelingen, een vlot reisschema, etc.) voor je uit handen. Jij hoeft alleen maar te blijven genieten van de voorpret en daarna van je reis.

Ik ben er altijd voor je: voor, tijdens en na je reis.

Met welke plannen loop jij rond?