Terug naar overzicht

Eten & Drinken - Restaurants

House of Pancakes

Schagchelstraat 29
2011 HW
Haarlem

Contactpersoon: Spyros
+31 (0) 23- 202 914 8
hallo@hop-haarlem.nl
www.hop-haarlem.nl

Over House of Pancakes

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10 uur. Je kunt bij ons ontbijten met heerlijke pancakes of een gezonde smoothie. De hele dag ben je verder welkom voor heerlijke pancakes en verschillende soorten pannenkoeken, zowel zoet als hartig en in veel specialiteiten. Heerlijke soufflé ‘fluffy’ pancakes of hartige Japanse Okonomiyaki pannenkoekjes. Of wat dacht je van een pannenkoek met Indische saté of rendang? En bijvoorbeeld geitenkaas met spinazie of een pannenkoek met gerookte zalm? We hebben natuurlijke ook heerlijke salades, burgers, sandwiches en wraps en ook veel vega keuzes. Gewone pannenkoeken kunnen ook vegan, gluten- of lactose vrij bereid worden.

Onze lekkere grote 'hollandse' pannenkoeken zijn niet zomaar pannenkoeken, het zijn echte stoere pannenkoeken met een beetje ‘bite’ en vooral heel veel smaak. En dat komt weer door de granen; spelt, haver, boekweit en gerst die we extra aan ons traditionele beslag hebben toegevoegd. Deze granen zijn (naast dat ze heel lekker zijn ;-)) een bron van goede voedingstoffen, vitamines en mineralen. We hebben heel erg goed nagedacht over wat we in onze pannenkoeken stoppen maar natuurlijk ook over wat we er niet instoppen. Geen kleur- of smaakstoffen, geen toegevoegde suikers, geen rijsmiddelen en zuinig met zout. Melk, lekker veel ei en de passie van onze pannenkoeken-bakkers zijn de enige ingrediënten die we nodig hebben voor het bakken van House of Pancakes pannenkoeken.

Gewoon gezellig een wijntje, cocktail of heerlijke kop koffie met gebak of lekkere 'bites' en overdag lekker zitten werken met snelle Wifi kan ook. Zien we je snel?