Terug naar overzicht

Muziek - Toerisme & Vrijetijd

DJ FlexyFrank

Grote Markt 1
2012AA
Haarlem

Contactpersoon: Frank Bohm
flexyfrank@gmail.com
flexyfrank.com

Over DJ FlexyFrank

DJ FlexyFrank is een Haarlemse allround entertainer en DJ met ruim 25 jaar ervaring. De klant én de dansvloer staan bij hem altijd centraal.

Naast draaien op zeer veel privé evenementen zoals bruiloften en en events zoals oa Haarlem Jazz, Bevrijdingspop, F1 Grand Prix, Booking.com, Google, eBay,NS, Rabobank, Marktplaats, Elle en vele anderen heeft hij ook de muziek verzorgd op locaties als Paradiso, Mysteryland, Bevrijdingspop, Awakenings Festival, Air, Escape en op Bali, Kaapverdië, Ibiza, Kos, Egypte, en in Thailand.

Er vindt altijd een intake gesprek plaats waarbij alle muzikale wensen worden besproken en tips worden gegeven om er een top feest van te maken. Frank organiseert namelijk ook al 25 jaar publieksevenementen en kan zijn ervaring delen.

Ook voor aanvullend entertainment bent u bij FlexyFrank aan het juiste adres. Dankzij ruim 25 jaar ervaring in de evenementenbranche met Flexcitement.com kan hij niet alleen de muziek verzorgen, maar ook een heel (bedrijfs)evenement programmeren en invullen met origineel en interactief entertainment. Denk aan dé partystarter Disco Bingo, Pick & Play CD jukebox, een zangeres, Twist & Tune muziekrad, saxofonist, silent disco, disco vloer of zelfs karaoke. Ook werken wij met vele partijen die aanvullend entertainment, techniek en styling kunnen leveren.